Platou servire "Oval"

Hefzech
175,00 Lei
Platou servire din lemn de nuc cu insertie de rasina epoxidiva. Platoul este finisat cu un mix de uleiuri speciale si este food safe.
Pre-order
Product Code: 62 Do you need help? 0747066120
Add to wishlist Request information
  • Description
  • Characteristics
  • Reviews (0)
Acest platou a fost vandut. Fiecare piesa este unicat si nu se poate replica. In situatia in care doriti un platou similar, va rugam sa ne contactati si incercam sa realizam o piesa cat mai apropiata ca design si culoare.
Platou servire din lemn de nuc dintr-o singura bucata cu insertie de rasina epoxidica. Platoul este finisat cu un mix de uleiuri speciale si este food safe. Formula uleiului garantează o rezistență excelentă la zgâriere și pătare, suprafața tratată fiind în același timp ușor de curățat și recondiționat. Piesa este lucrata manual, de aceea poate prezinta mici imperfectiuni acest lucru contribuind la unicitatea fiecarei piese. Nu se spala in masina de spalat vase, doar manual. Deteriorarea platoului determinata da spalarea acestuia la masina de spalat vase, duce la pierderea garantiei. Periodic se recomanda tratarea suprafetei cu ulei si/sau ceara.

Dimensiuni aproximative:
65 cm lungime,
23 cm latime 
2 cm grosime.
Suprafata utila 40x23 cm


 

Dimensiuni: 65 x 23 x 2 cm

Material: Lemn de nuc si rasina epoxidica

write a review


The review was sent successfully.

Customer Support 10.00-19.00

0747066120 hefzech@gmail.com
close

Compare

You must add at least one product to compare products.

close

Was added to wishlist!

Was removed from wishlist!